Om Oss
Tjenester
Produkter
Støtte
Hosting
Drift
Telefoni
Kontakt Oss
Telefoni
IP-telefoni
Mobiltelefoni
Abonement
ASP-produkter
hjem kontakt oss kontrollpanel outlook web app webmail fjernsupport

Ta bedriften din inn i fremtiden

Ved å gå over til IP-telefoni kan din bedrift integrere sine tale- og datasystemer og få muligheten til å ta i bruk Samordnet Kommunikasjon (Unified Communication). Comtec  tilbyr produkter/tjenester og rådgiving for å få den beste og mest fremtidsrettede IP-telefoni løsningen i markedet for din bedrift.

Overgang fra tradisjonell telefoni til IP kan bety store innsparinger for bedriften.Dette kombinert med en større grad av fleksibilitet og mulighet for integrasjon med bedriftens øvrige IT systemer – gjør at flere bedrifter i dag går over til ny teknologi..

Mobiltelefoni

Våre hovedprodukter er mobiler og abonnement fra Telenor. Med høy  kompetanse tilbyr comtec deg og dine ansatte funksjonelle telekom- og dataløsninger – trådløst og mobilt.

Sammen med våre ASP-produkter kan Comtec tilby komplette og fleksible systemløsninger som er "skreddersydd" for din bedrift.

DIPTEL iPBX Telefonsentral

Lavere kostnader - Større frihet!

Diptel iPBX er en telefonsentral spesiellt designet forbedrifter som ønsker å utnytte IP teknologi fullt ut.

Den bidrar til å eliminere interne telefonkostnader (også mellom avdelingskontor i ulike land), samt å redusere bedriftens øvrige telefonkostnader.

Erfaringsmessig vil bedriftens kostnader til telefon reduseresmed 30 – 70% etter installasjon og omlegging til IP.

Mobil + IP

Ved å installere Diptel IP telefonsentral får du nå den unike muligheten til å kombinere mobiltelefon med sentralen.

Telefonen er en vanlig GSM telefon når du ønsker det, ved et enkelt tastetrykk så velger du å ringe fra ditt eget intern nummer via det tråløse nettverket i bedriften.© copyright 2011 Comtec AS
Comtec AS comtec.no
Din totalleverandÝr!