Tjenester

vårt konsept er enkelt

Alt på ett stedt

HOSTING

Lønnsomt, sikkert og fleksibelt. Det skal lønnes seg å sette bort it-drift. Da kan din bedrift fokusere på deres kjernevirksomhet. Vi tilbyr skreddersydde og kostnadseffektive løsninger for din bedrift i vårt hostingmiljø

IT-DRIFT

Vårt tilbud innen IT-drift og bygger på kompetent personell, personlig oppfølging, trygge og redundante løsninger. Vi tilbyr gjennomprøvde prosesser og løsninger fra markedsledende leverandører for å kunne gi din bedrift en god IT hverdag

SKY tjenester

Dine tjenester i skyen. Office 365, fildeling, backup, overvåkning, regnskap og crm. Mulighetene er mange. Comtec vil sammen med din bedrift tilby de beste løsningene for dere.

utvikling

Comtec tilbyr skreddersydd programvare og IT-løsninger. Vi kan utvikle på de fleste plattformer. Sammen med deg, vil vi tenke nytt og innovativt, slik at din organisasjon kan levere det beste produktet i din bransje.

comtec AS

våre løsningger er nøkkelen til dine behov

Ved å analysere våre kunders behov kan Comtec levere de beste løsningene til våre kunder. Vi leverer tjenester knyttet til applikasjoner og IT-infrastruktur for virksomhetskritiske anvendelser. Innen begge områdene leverer Comtec prosjektledelse, rådgivning, arkitektur og realisering. 

Bestill et møte med oss!

KONTAKT

KONTAKT

TEL: 46864000
E-post: post@comtec.no
Comtec AS
Heiane 2 B
5131 Nyborg