OM OSS

Comtec er et relativt lite, men engasjert IT-selskap. Vi har stor tro på skape en trygg og god arbeidsplass gjennom et godt miljø og gode kunder og samarbeidspartnere.

Vi tror at teknologi skal være tilgjengelig og nyttig for alle, uavhengig av størrelse eller bransje. Derfor fokuserer vi på å tilby skreddersydde IT-løsninger som ikke bare oppfyller våre kunders umiddelbare behov, men også gir dem en konkurransedyktig fordel i den digitale tidsalderen. Vårt team av eksperter arbeider tett med hver kunde for å forstå deres unike utfordringer og mål, og deretter skaper vi løsninger som ikke bare løser problemer, men også legger grunnlaget for bærekraftig vekst og suksess.

It Bedrift Bergen - Comtec ASIt Bergen - Comtec As logo ikon
Vårt mål

Å forholde seg til flere IT-bedrifter er tidkrevende, hvorfor ikke velge èn, som kan dekke alle dine IT behov?

Comtec er en fri forhandler i en sterkt konkurranseutsatt bransje som krever kontinuerlig fornyelse og utvikling. Vårt mål er å tilby nettopp din bedrift det beste markedet kan tilby til enhver tid.

Vi mener Comtec er den IT partneren som kan tilfredstille dine behov.

Vi skal levere komplette og fremtidsrettede kommunikasjons-løsninger til bedrifter og offentlige virksomheter. Dette har vi drevet med i 20 år og har opparbeidet oss verdifull erfaring og kunnskap.

VÅRT TEAM

Thomas Sørensen

Daglig leder

908 78 008

thomas@comtec.no

Bård Kjærsdalen

Teknisk leder

994 46 479

baard@comtec.no

Hanne Skjønberg

Administrasjon & marked

917 94 222

hanne@comtec.no

Øystein Vindenes

IT-konsulent

952 17 183

oystein@comtec.no

Trond Almaas

IT-konsulent

481 83 007

trond@comtec.no

Send
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

KONTAKT OSS