TJENESTER

Vårt team av erfarne teknikere og ingeniører er dedikert til å hjelpe våre kunder strømlinjeforme deres operasjoner og forbedre effektiviteten gjennom bruk av banebrytende teknologi.

Comtec Logo illustrasjon - It bedrift i Bergen.

Servicedesk

Vi sørger for en effektiv og sikker drift med trygg støtt av ditt IT-miljø 24/7.

Servicedesk er ditt problemløsende kontaktpunkt som sikrer en effektiv og sikker drift for deg og dine ansatte. Vi kan drifte og administrere hele ditt IT- og driftsmiljø 24/7. Vi garanterer rask saksbehandlingstid med fjernhjelp og selvbetjeningsportal for oppfølging av saker. Ledelsen får rapporter som viser gode oversikt over alle saker og forbedringspunkt til organisasjonen. Vi jobber med alle typer support og tjenester fra drift av datasenter til sikkerhetshendelser som krever øyeblikkelig håndtering.

IT - infrastruktur

Vi hjelper deg med en sikker og robust IT-infrastruktur med moderne løsninger.

IT-infrastruktur omhandler både software og hardwareløsninger som sammen danner grunnlaget for den operasjonelle driften. Vi er eksperter på design og oppsett av moderne infrastrukturløsninger som ivaretar sikkerhet og effektivitet i ditt IT-miljø. Våre leveranser omfatter utvikling, anskaffelse, vedlikehold, drift og forvaltning, inkludert valg av teknologi, retning og nivå. Vi er din foretrukne kunnskapspartner fra tradisjonell drift til skybaserte tjenester og plattformer.

Forretningsanalyse

Sammen jobber vi for å løse utfordringer og videreutvikle din virksomhet i gjennom god forretningsinnsikt.

Forretningsinnsikt
Sammen med deg jobber Serit sine rådgivere for å løse utfordringer og videreutvikle din virksomhet igjennom god forretningsinnsikt. På lang sikt handler det om å realisere ønskede gevinster som den nye teknologien og løsningene representerer. Våre rådgivere har bred forretningsforståelse og har lang erfaring innen teknologi og løsninger. Dette mener vi er en forutsetning for å kunne ta de riktige beslutningene som hjelper deg med å overvinne dine utfordringer, og utvikle din virksomhet.

Fokus på effektivisering og kostnadsbesparelser
Vi er alltid oppdatert på de nyeste teknologi trendene og har god breddekompetanse. De kjenner godt til hvordan din bedrift kan utnytte ny teknologi og effektivisere dine løsninger – digitalisering. Våre IT-rådgivere har gjennomgående høyt fokus på kostnadsbesparelser og effektivisering for deg.

Microsoft

Vi er en foretrukken Microsoft-partner, som både administrerer og rådgir på lisenser og tjenester.

Vi er en kompetansebedrift med solid erfaringer og sertifiseringer på Microsoftprodukter, med over 80 teknologer og løsningskonsulenter. Det å være en Microsoft-partner betyr ikke at vi har signert en fordelaktig avtale med Microsoft, men at vi viser engasjement og evne til å veilede og hjelpe kundene innen Microsoft sine produkter og teknologi.

Microsoft 365 er en abonnementstjeneste fra Microsoft med deres mest populære produkter i en pakke. Du får Windows 10, produksjons- og samhandlingsverktøyene i Microsoft 365, og med på kjøpet får du optimal sikkerhet og beskyttelse. Microsoft 365 er utviklet spesielt for små og mellomstore bedrifter, som ikke ønsker å drifte IT selv.

Utvikling

Systemutvikling handler om å lage nye systemer som dekker et behov, hos deg eller hos dine kunder.

Et godt system legger grunnlaget for at selskaper kan utføre alt fra produksjon, organisering, rekruttering, til markedsføring og salg. Systemutvikling handler om arbeidet med å lage nye data- eller informasjonssystemer som dekker et behov – enten hos deg eller hos kundene dine. Herunder kommer både utvikling, integrasjoner, forbedring, testing og tilpassing. Vi bygger din digitale løsning.

Hvorfor systemutvikling?

Ønsket om å utvikle et system starter som oftest med et behov. Dette kan være behov for å utføre en prosess raskere eller mer effektiv, eller et behov knyttet til en helt ny prosess i selskapet. Om det ikke finnes gode løsninger fra før vil det være hensiktsmessig å utvikle et eget system. Når man tar en slik vurdering er det viktig å se en positiv ROI ved en slik investering. Når vi jobber med systemutvikling, har vi alltid hele livssyklusen til systemet i bakhodet – hele veien fra planlegging og forvaltning.

Skreddersøm

Vi kan skreddersy funksjonalitet på din nettside etter dine behov. Har du en komponent som gjør nesten det du vil kan vi skreddersy denne for deg. Har du administrative oppgaver du syns tar litt for lang tid? Vi kan hjelpe dere med å gjøre ting enklere, eller enda bedre, automatisere det?

Utvikling

Vi utvikler verktøy helt etter dine behov. Trenger du et skreddersydd bestillingssystem for dine kunder, et eget kundebehandlingssystem, eller kanskje noen interne administrative verktøy for din bedrift? Vi har lang erfaring med å utvikle komponenter, plugins og komplette webverktøy!

Prototyper/Konseptutvikling

Har du et problem du ikke er helt sikker på om kan løses? Vi kan komme med et uforpliktende tilbud med forslag på løsning! Vi kan utvikle prototyper, så du kan se akkurat hvordan systemet kan løse dine behov. Vi har lang erfaring på å løse problemer innen mange bransjer, og kan derfor ofte finne kreative løsninger på vanskelige problemstillinger.

Datasikkerhet

Sikkerhet er ikke lenger et valg, men en nødvendighet. Alle bedrifter har person- eller kundedata lagret i sitt nettverk, derfor har alle bedrifter et ansvar overfor sine ansatte og kunder. Det er bedriften og bedriftens ledelse sitt ansvar at informasjonen forblir intern, ikke kommer på avveie og ikke misbrukes av angripere. IT-sikkerhet kan ikke utføres med produkter og tjenester alene, da det er menneskene som utgjør den største risikoen.

I Serit tar vi sikkerhet på alvor og kan tilby bedriften en tilpasset løsning som sikrer nettverket mot datainntrengning og tap av viktig informasjon. Uansett om du trenger ny løsning for brannmur, moderne antivirus løsninger basert på kunstig intelligens, beskyttelse mot ransomware , kryptering, patch management, autorisering, backup, klient drift eller sikring av mobile enheter, har vi gode løsninger for både mindre og større bedrifter.

I 2018 ble det lovpålagt å ha kontroll på persondata

25. mai 2018 tredde EUs personvernforordning i kraft. Forordningen, kalt GDPR, gjør det lovpålagt å ha kontroll på persondata. Konsekvensene ved å ikke følge retningslinjene, kan medføre strenge straffer på opptil 4% av virksomhetens samlede omsetning.

Sikkerhetstiltak er eierens ansvar

Det er virksomheten som eier IT-utstyret med innhold, som er ansvarlig for at nødvendige sikkerhetstiltak blir utført for å verne om bedriftens verdier. Dagens moderne trusler gjør det svært krevende og kostbart å bære dette ansvaret alene. Og konsekvensene kan bli fatale for virksomheten dersom sikkerheten ikke blir tatt på alvor til enhver tid.

Serit har konsulenter med høy kompetanse og lang erfaring innen IT-sikkerhet, og kan hjelpe deg med å designe, implementere, overvåke og/eller drifte sikkerhetsløsningen.

Telefoni

Telefoni og telefonsentralløsninger i et helhetlig konsept.

Det handler om tilgjengelighet både til dine kunder, men ikke minst om tilgjengelighet på mobilnettet. Dårlig dekning gir laber lydkvalitet og til tider utilgjengelighet.

Vi leverer robuste løsninger som samtidig er en integrert del av din jobbhverdag. Telefoni er en del av infrastrukturen og den viktigste kommunikasjonsmetoden når det koker ned til hastighet og nøyaktighet.Vi leverer et variert spekter av telefoniløsninger fra de markedsledende operatørene i Norge og Scandinavia. Dette syr vi sammen med våre ledende tjenester innen kundeservice og support, samhandlingsplattformer og andre digitale løsninger.

En standardisert løsning gir dine mobile enheter og ansatte en konkurransefordel med backup av enheter og applikasjoner, og en full administrasjon og driftsløsning.

Klientdrift

Legg til rette for en hybrid arbeidsplass både på kontoret og hjemme med vår sømløse klientdrift.

Vi sørger for full kontroll på dine enheter, både mobile som stasjonære, og sikrer at utstyret til enhver tid er oppgradert, stabilt og med god ytelse. Vi tar det komplette ansvar av drift og administrasjon fra vårt moderne og operative servicedesk-senter. Med klientdrift sikrer du at din bedrift sparer tid og ressurser, slik at du kan levere verdi til dine sluttkunder.

Inkludert er tjenester som gratis oppgradering og installasjon av Windows og Microsoft-produkter, rapportert og varsel på hardware og eventuelle feil. Tilgang til de siste sikkerhetsoppdateringene og tjenestene for å sikre din enhet.

Møterom

Møterom som fungerer, når det skal!

Med vår møteromstjeneste trenger du ikke bekymre deg for tekniske utfordringer. Vi tar oss av alt fra installasjon og oppdatering til drift og vedlikehold. Våre løsninger tilpasses dine behov og ønsker, enten det er et enkelt møterom eller noe mer avansert, som et Teams-rom. Vi tilbyr alt fra enkle skjermer, kameraer, mikrofoner og høyttalere til interaktive skjermer og sensorer som aktiveres når du entrer rommet.

I stedet for å kaste vekk verdifull tid på tekniske problemer, kan du heller fokusere på møtets innhold og formål. Våre løsninger sikrer god lyd, klart bilde og sømløs funksjonalitet, slik at møtet kan gå fra start til slutt uten forsinkelser. Vi jobber for at våre møteromsløsninger skal gi deg en enklere arbeidshverdag.

Comtec optimaliserer
din daglige IT-opplevelse

TA KONTAKT